tiistai 7. tammikuuta 2014

Parsakaalidieetti

Frendit luulee, että herkuttelin raakasuklaalla ja pähkinöillä koko joulun. Tosiasiassa söin Fazerin konvehteja, Pandan konvehteja, Lidlin konvehteja, Brunbergin konvehteja, Belgian konvehteja...mikä romahdus. Oon lähdössä reilun viikon kuluttua lomalle ja on päästävä rantakuntoon. Lähtöpainoa on se +100 kg, joten tässä tulee kiire!!

Jokainen kaltaiseni ravintovalmentaja tietää, että parsakaali on terveellistä ja takaa huippumallin rasvaprosentin.

"Parsakaali sisältää useita ravintoaineita, kuten mm. A- ja C-vitamiineja, foolihappoja, flavonoideja, kaliumia ja ravintokuituja. Parsakaali on myös kevyt ruoka-aine, sisältäen vain n. 24 kcal / 100 g. Tämä tekee parsakaalista erittäin hyvän ja ravintorikkaan ruoka-aineen laihduttajalle. Parsakaalin on jo useissa tutkimuksissa todettu hoitavan ja ehkäisevän tehokkaasti syöpää, varsinkin rintasyöpää.Alkuvuonna 2009 kerrottiin uudesta löydöstä jossa oli todettu NRF2 -mekanismin olevan läpimurto Parkinsonin taudin hoidossa." www.parsakaali.fi


Siispä aloitin parsakaalidieetin. Musta tulee tän lähiön kuumin rantamirri ja rinnat pysyvät paikallaan hamaan loppuun saakka.





Ruokapäiväkirja



Aamulla keitin parsakaalipuuron ja join parsakaalikahvin.


Lounaaksi söin parsakaalia maksalaatikkopedillä. Tomi ja Sikke olis ylpeitä musta.


                                                   Välipalaksi nautin parsakaalimyslin.


 Treeneistä palauduin parsakaalirahkalla.


Konvehtirasiasta syötynä parsakaalikin maistuu suklaalta ja kyllä, se on parempaa kuin seksi.


Kehittelin tämän parsakaaliboolin ghettotupareitani varten.


Miten te raksut nautitte parsakaalinne?












2 kommenttia:

  1. Keitetty parsakaali toimii mahtavasti myös kasvonaamiona ja selluliittivoiteena ihoon hierottuna. Muista odottaa että parsakaali jäähtyy hieman ettet saa palovammoja!

    (Kiitos aamun parhaista nauruista!)

    VastaaPoista
  2. Kauneus ja hyvinvointi on lähellä mun sydäntä niin pitää koittaa noit vinkkei. Thänks.

    VastaaPoista